Open dagen

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen kunnen we je op 27 en 28 januari helaas niet onze school ontvangen. Dat vinden we enorm jammer, maar online kunnen we elkaar gelukkig wél ontmoeten! Hieronder lees je welke kennismakingsactiviteiten we organiseren.

Algemene online voorlichtingen

Tijdens deze voorlichtingen vertellen we je meer over de vakken die je bij ons krijgt, over het onderwijs en over de extra ondersteuning die we bieden aan leerlingen. Je kunt natuurlijk ook kletsen met de docenten of leerlingen. Want zij weten natuurlijk het best hoe het is om op CSG Selion te zitten!

 

Onze online voorlichtingen vinden plaats op:

Donderdag 27 januari 2022 om 19.00 uur 

Vrijdag 28 januari 2022 om 19.00 uur 

Als je op één van de data hierboven klikt, kun je het gelijk in je agenda zetten. Handig!

Aanmelden

Voor de online kennismakingsactiviteiten moet je je aanmelden. Dat kan via één van de links hieronder of via de website van Scholenmarkt Groningen. Als je bent aangemeld, krijg je via de mail verdere informatie toegestuurd. Nog vragen? Stuur dan een mail naar info@csgselion.nl.

Aanmelden voor 27 januari

Aanmelden voor 28 januari

Doe-middag

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Dan is de doe-middag wellicht iets voor jou! Je maakt tijdens deze middag op een actieve manier kennis met de school. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Ben je nieuwsgierig naar hoe de school eruit ziet? Bekijk dan vast de video hieronder!

Je bent succesvol ingelogd in het afgeschermde gedeelte.