Open dagen

Benieuwd hoe onze school er vanbinnen uitziet? Kom dan naar onze open dag! Je kunt dan samen met je ouders een kijkje nemen in onze school.

Zit je in groep 8 van de basisschool? Dan duurt het niet lang meer voordat je naar de middelbare school gaat. Misschien heb je er al heel veel zin in, maar misschien vind je het ook wel erg spannend. En hoe kom je er nou achter welke school bij jou past? Dat kan op onze open dag!

 

Onze open dagen vinden plaats op:

Donderdag 26 januari 2023  18.30-21.00 uur 

Vrijdag 27 januari 2023 om 18.30-21.00 uur 

 

Je kunt natuurlijk ook kletsen met de docenten of leerlingen. Want zij weten natuurlijk het best hoe het is om op CSG Selion te zitten!

Doe-middag

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Dan is de doe-middag wellicht iets voor jou! Je maakt tijdens deze middag op een actieve manier kennis met de school. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Woensdag 16 november 2022 14.00 – 16.00 uur

Woensdag 14 december 2022 14.00 – 16.00 uur

Digitale informatieavond

Voor je ouders organiseren we in aanvulling op de open dagen ook een digitale informatieavond, hier lees je meer.

De informatieavond vind plaats op: maandag 16 januari 2023 om 19.30 uur. Je kunt je hiervoor inschrijven op de website van Scholenmarkt Groningen.

Persoonlijke rondleiding

Als je de open dag te druk vindt of niet aanwezig kunt zijn, dan geven we ook een persoonlijk rondleiding voor jou en je ouders. Dit doen op aanvraag in februari. Neem contact op om een afspraak te maken.

 

Ben je nieuwsgierig naar hoe de school eruit ziet? Bekijk dan vast de video hieronder!

Je bent succesvol ingelogd in het afgeschermde gedeelte.