Scholenmarkt

Zit je in groep 8 en ben je op zoek naar een leuke middelbare school in Groningen? Dan is de Scholenmarkt een mooie kans om te ontdekken welke middelbare scholen er in de stad Groningen en Ommelanden zijn!

Scholenmarkt in de Euroborg

Op 7 en 8 november van 16:30 tot 20:30 uur heten we jou en je ouders van harte welkom in de Euroborg in Groningen. Hier kun je kennismaken met diverse middelbare scholen, wij zijn er natuurlijk ook! Zo krijg je een eerste indruk van de scholen en ontdek je welke kennismakingsactiviteiten en open dagen je kunt bezoeken.

Aanmelden

Wil je een bezoek aan de Scholenmarkt brengen? Vergeet je dan niet voor een tijdslot aan te melden op www.scholenmarktgroningen.nl. Een inschrijving geldt voor één leerling met één ouder/verzorger.

Online kennismaken

In aanvulling op de fysieke Scholenmarkt organiseren sommige scholen ook online voorlichtingen. Tijdens deze sessies vertellen voorlichters en leerlingen meer over hun school en beantwoorden ze al jouw vragen. Zo kan iedereen op de manier die voor hem of haar prettig is, kennismaken met het voortgezet onderwijs in de stad Groningen en Ommelanden.

Let op: voor een aantal online sessies moet je je aanmelden. Op de website van Scholenmarkt kun je je inschrijven voor één of meerdere sessies van diverse scholen naar keuze.

Wij geven organiseren ook een digitale informatieavond voor ouders op maandag 16 januari 2023 om 19.30 uur. Hier kun je je aanmelden!

 

 

Je bent succesvol ingelogd in het afgeschermde gedeelte.