Dit zijn wij!

Vmbo regulier en facetgroepen

Op CSG Selion kun je vmbo-bb, -kb en -tl doen. Dit geldt ook voor leerlingen met leerwegondersteuning (OPP leerrendement), wij noemen dit basisondersteuning en extra ondersteuning. Daarnaast is er plaats voor leerlingen in facetgroepen -bb, -kb en -tl die naast de basisondersteuning en de extra ondersteuning een intensieve ondersteuning nodig hebben. We bieden regulier aanbod waar het kan en extra ondersteuningsaanbod waar nodig.

 

 

 

Leerweg

 

Regulier

(incl. voormalig lwoo)

 

    

 

 

Facetgroepen
vmbo-bb    V V
vmbo-kb    V V
vmbo-tl    V V

 

Ons onderwijs

Het ontdekken en ontwikkelen van waar jij goed in bent, staat bij ons voorop. En wij geloven in jou, want iedereen is érgens goed in! Bij ons op school kun je nog echt een vak leren. Samen ontdekken we waar jouw interesses liggen! Je werkt uit boeken, maar ook met je handen. Vanaf de eerste klas maak je al kennis met onze praktijkvakken. En theorie breng je meteen in de praktijk, bijvoorbeeld bij vakken als meubelmaken, voeding en beweging, facilitaire dienstverlening of presentatie & styling. We hebben ruime lokalen en leerpleinen met de nieuwste technologieën en faciliteiten. Met de kennis die je opdoet en de vaardigheden die je leert, ben je goed voorbereid op het vervolgonderwijs en je toekomst.

Leren door te doen

Onze school is een plek waar je lief en leed met elkaar kunt delen. Een plek waar leerlingen zich thuis voelen en waar ze zichzelf kunnen zijn. Bij ons:

  •  staan respect, waardering en verantwoordelijkheid centraal
  •  krijgen leerlingen persoonlijke begeleiding
  •  voelen leerlingen zich thuis
  •  hebben leerlingen toekomstperspectief
  •  is altijd wat leuks te beleven

Je bent succesvol ingelogd in het afgeschermde gedeelte.