27 mei 2020

Schoolgebouw weer open voor lessen

Schoolgebouw weer open voor lessen
Zoals vorige week door de overheid aangekondigd, gaan middelbare scholen weer open voor fysieke lessen aan alle leerlingen. Per volgende week dinsdag, 2 juni, gaat ons gebouw dus weer open voor een aantal lessen. In verband met de voorschriften van het RIVM worden de klassen gesplitst in kleinere groepen. Daardoor, en ook omdat niet alle docenten beschikbaar zijn, kunnen lang niet alle lessen doorgaan. Voor klas 1 en 2 komt er een aangepast rooster, hier wordt momenteel nog hard aan gewerkt. Het rooster zal deze week geplaatst worden in Som.

Voor klas 3 komt er ook een lesrooster, maar hierbij zal rekening gehouden worden met het eerder gecommuniceerde toetsrooster, wat gewoon doorgaat. Een aantal lessen zal hier omheen gegeven worden.

De noodopvang voor leerlingen, die we al verzorgden vanaf de meivakantie, gaat gewoon door.

Uiteraard zijn er regels en afspraken over de hygiëne in school. Deze regels hangen in school, en zullen ook worden besproken met de leerlingen. Er is eenrichtingsverkeer en er zijn gescheiden pauzes, om het onderwijs op anderhalve meter te kunnen handhaven. Het is belangrijk dat uw kind zich aan de voorschriften houdt.

De lessen lopen door t/m 24 juni 2020.

Met vriendelijke groet,

Arnout van Essen
Vestigingsdirecteur

CSG Selion
Diamantlaan 14 / 9743BG Groningen / www.csgselion.nl / 050 5718544

Onderdeel van de Christelijke Scholengemeenschap Groningen (CSG)

Je bent succesvol ingelogd in het afgeschermde gedeelte.