19 december 2021

Lockdown 19 december 2021

Geachte ouders/verzorgers,

 

Vandaag krijgt u een naast een algemene brief vanuit ons bestuur ook een brief met informatie vanuit CSG Selion.

U hebt in de brief van de bestuurder kunnen lezen wat de CSG gaat doen deze week aan online onderwijs, en waarom we voor deze lijn kiezen.

 

Wat betekent dit voor u en voor onze leerlingen?

Maandag

De leerlingen halen hun spullen op, in een tijdslot per leerjaar, volgens onderstaand schema:

Klas 1    10.00 uur

Klas 2    11.00 uur

Klas 3    12.00 uur

Klas 4    13.00 uur

 

Dinsdag t/m donderdag

Er is online les voor iedereen, maar wel in een aangepast rooster. De lesdagen duren maximaal van 9.00 u tot 12.45u. Op de middag kan er nog contact zijn met de mentor of studiebegeleider. Het rooster wordt op dit moment nog aangepast, maar zal online komen te staan in de Zermelo app.

 

Vrijdag

Iedereen is alvast vrij. Normaalgesproken hadden we op deze dag een kerstactiviteit gehad. Deze kan in de huidige omstandigheden niet doorgaan.

 

Noodopvang

Er is noodopvang geregeld voor leerlingen in een kwetsbare positie vanaf dinsdag 21 december. Leerlingen voor wie dit geldt, horen dit via hun mentor.

 

Laptops

Voor leerlingen die zelf geen laptop hebben is er (beperkt) een aantal laptops beschikbaar. We hebben niet genoeg voor iedereen. Leerlingen die dit denken nodig te hebben kunnen dit doorgeven aan hun mentor, bij voorkeur vandaag al.

 

We hopen u met deze brief goed te hebben geïnformeerd. En ook hopen we op deze manier de achterstanden verder zo weinig mogelijk te laten oplopen en goed in contact te blijven met onze leerlingen.

 

En ondanks de lockdown: we wensen u alvast prettige Kerstdagen en een gezond en voorspoedig nieuwjaar!

 

Namens het hele team,

 

A.A. van Essen – vestigingsdirecteur

Je bent succesvol ingelogd in het afgeschermde gedeelte.