Kennismakingsactiviteiten

Aanmelden

Om deel te kunnen nemen voor onderstaande activiteiten moet je jezelf opgeven. Dat kan vanaf 21 december via de site: scholenmarktgroningen.nl. Dit is de enige plek waar je je kunt opgeven.

Hebben je ouders en jij je al aangemeld via onze site? Dan verzoeken wij je ook om dat nogmaals te doen via de site van de Scholenmarkt. Bedankt!

 

Doe-middagen

Wil jij op een leuke manier kennismaken met je volgende school? Kom dan langs op onze doe-middag en beleef CSG Selion. Je krijgt echte lessen en gaat naar huis met iets wat je zelf hebt gemaakt. Ook kun je meemaken hoe het is om op het voortgezet onderwijs te zitten. Om deel te kunnen nemen aan de doe-middag kun je je hieronder aanmelden. De tijden van de doe-middagen zijn van 14.00 uur tot 15.30 uur en op de volgende dagen:

  • 20 januari
  • 27 januari
  • 3 februari
  • 10 februari

Wij hopen je op een van deze dagen te zien! Tot dan!

Aanmelden voor de doe-middag kan hier!

Online voorlichting voor ouders

Voor de ouders zijn er online voorlichtingen. Ook hiervoor is de inschrijving via het platform van de scholenmarkt. Tijdens deze voorlichtingen wordt er informatie gegeven over onze school. De online voorlichting start elke keer om 19.00 uur, de data staan hieronder vermeld:

28 januari
11 februari
Hopelijk tot ziens!

Aanmelden voor de online voorlichting kan hier!

Je bent succesvol ingelogd in het afgeschermde gedeelte.